Все още има омраза между партиите. От Възраждане вече неколкократно заявиха,

...
Все още има омраза между партиите. От Възраждане вече неколкократно заявиха,
Коментари Харесай

Борисов с първи думи след срещата с Възраждане

Все още има ненавист сред партиите. От „ Възраждане ” към този момент неколкократно обявиха, че няма да поддържат друга партия да сформира кабинет, без значение коя е. Това съобщи Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. 

Днес беше значимо да изберем ръководител на Народното събрание. Няма да сме на избори, в случай че ни поддържат за първия мандат. Днес в 13 часа се събират групи по финанси и стопанска система, сподели още той.

Виждате каква още ненавист има сред другите партии. ПП-ДБ видях, че могат да си приказват единствено с нас. Имаме да приказваме по правораздаване, стопанска система, финанси, добави той.

С " Възраждане " до момента говорихме за земеделието. Внесла го е Нинова, разкри още Борисов, представен от Блиц.  

Президентът Радев е президент на България. Той би трябвало да има интерес да има постоянно държавно управление. Затова чакам да се отнесе добросъвестно към този въпрос, съобщи още Борисов. 

" С всеки минал ден и те и ние. Разбираме, че в случай че намерим решение. Това ще е най-стабилното за България. Ако им гледахте физиономиите през днешния ден, те това излъчваха. Сега сме след избори. Всяка партия е спечелила. Поела е ангажимент към гласоподавателите, само че постоянно е приключила, че ще работи за държавно управление ", акцентира той. 

Механизъм за надзор и следствие на основния прокурор би трябвало да има, каквото и да е неговото име, бе безапелационен водачът на ГЕРБ.

" Знам на какво мога да разгадавам на " Възраждане ", на ППДБ, на Движение за права и свободи, на Нинова. Трябва да се изчерпат вариантите сред първите две партии ", сподели Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР